Wordpress website voor uw bedrijf? Wij bouwen complete websites

RITHO Communicatie & Media in Oud-Vossemeer maakt websites op basis van WordPress. Dat is niet voor niets! Met dit zeer gebruiksvriendelijke en complete beheersysteem wordt het beheren van een website een fluitje van een cent! Zonder dat u kennis van codering hebt, hebt u de touwtjes in handen. Bijkomend voordeel is dat onze WordPress-specialisten de vrijheid hebben om uw nieuwe WordPress website exact volgens uw wensen (helemaal uniek dus) te ontwikkelen. Dit alles tegen een scherp tarief.

Een website kan je tegenwoordig op elke hoek van de straat laten maken. Waarom zou u voor een website van RITHO Communicatie & Media moeten kiezen? Wij hebben op al uw vragen een duidelijk antwoord.

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een CMS-systeem voor het beheer van uw website. Het is een open source systeem. Iedereen met een internetverbinding kan aan dit systeem bijdragen. Dat betekent dat de gebruikers zelf het systeem elke dag nóg beter maken.

Wie maken gebruik van WordPress?

Van multinational tot de bakker om de hoek. De groep fans van WordPress groeit als kool! Vele nationale en internationale merken en instellingen, zowel groot als klein, maken gebruik van WordPress.

Wat kost WordPress?

WordPress als CMS-systeem is gratis te downloaden. Dit geldt ook voor vele plug-ins, templates en widgets. Voor uitgebreidere, goed beveiligde uitbreidingen moet u echter betalen.

WordPress is dus gratis. Waarom zou ik dan voor een website betalen?

Er zijn zeker goede gratis plug-ins. Wij gebruiken ze zelf ook. Het is echter niet altijd zo mooi als het lijkt. Vaak maken plug-ins uw website traag. Snelheid is juist één van de punten waar Google veel waarde aan hecht. Een snelle website wordt met een hoge(re) plaats in de zoekresultaten beloont (naast snelheid zijn er meer aandachtspunten in de ranking).

Daarnaast vormen sommige plug-ins een gevaar voor de veiligheid van uw website. Omdat wij willen weten wat we in huis halen, bouwen wij sommige plug-ins daarom zelf. Zo hebben wij de controle over wat er op uw website gebeurt.

Voor de prijs die u betaalt krijgt u onder andere een plan/de strategie, het ontwerp, de ontwikkeling van de website, eventuele betaalde plugins, teksten en de content, de structuur, koppelingen met Google (SEO).

Hoe werkt WordPress precies?

Door de zeer actieve WordPress community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat u continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en noodzakelijke updates steeds moet verwerken. Als u een website bij RITHO Communicatie & Media laat maken, zorgen wij voor de noodzakelijke updates, u hebt daar zelf geen omkijken naar.

Hoe krijg ik juiste look en feel?

Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp voor uw website. Het maken van een nieuwe website betekent dat u goed en kritisch naar uw organisatie kijkt. U maakt keuzes in wat en hoe u wilt communiceren. Een doel van uw website kan het vergroten van uw naamsbekendheid zijn of het genereren van leads. Op basis van dit doel stellen wij een concrete webstrategie op. De keuzes die u maakt zijn natuurlijk van invloed op het ontwerp van uw website. In een voorbereidend gesprek brengen wij bovenstaande zaken in beeld.

Is mijn WordPress website responsive?

Ja, elke website die wij ontwikkelen past zich probleemloos aan op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Een webshop of reserveringsysteem, hoe zit dat?

Een WordPress website is eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten. Denk hierbij aan formulieren, webshop met iDeal-koppeling, vacatures, portfolio, nieuwsbrieven, narrowcasting en meertaligheid. Een aantal van deze functionaliteiten bouwen wij standaard in een website, ander functionaliteiten zijn in onderling overleg eenvoudig in te bouwen. Elke website die wij bouwen is uniek. U bepaalt welke functionaliteiten wel of niet ingebouwd moeten worden.

Hoe zoekmachinevriendelijk is een WordPress website?

Bij SEO (search engine optimalisation) draait het om techniek, content en link building. De techniek ligt bij WordPress, het creëren van content hebt u zelf in handen en link building ligt (deels) bij anderen. WordPress is zo ingericht dat zoekmachines de site eenvoudig kunnen ‘lezen’.

Hoe veilig is WordPress?

WordPress is veilig, maar door de vele plugins en thema’s die buiten WordPress om gebouwd zijn, kan het zijn dat uw website onveilig wordt. Dat is één van de redenen dat wij alle thema’s en sommige plugins zelf bouwen.

Het lijkt een open deur, maar we vatten het graag nog even samen. Een veilige website begint met goede, betrouwbare hosting, een niet voor de hand liggende gebruikersnaam en een sterk, origineel wachtwoord (hoofdletters, kleine letters, cijfers en minimaal één speciaal teken). Daarnaast zijn er diverse technieken die wij toepassen om uw website zo veilig mogelijk te maken en te houden.

Wat gebeurt er als mijn website gebouwd is?

Als u website klaar is geven wij persoonlijk uitleg over het beheer. In sommige gevallen ontvangt u van ons een handleiding. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website. Onze ervaring is dat een handleiding en een eventuele telefonisch toelichting al voldoende zijn. WordPress is immers heel makkelijk in gebruik!

Waarom zou ik mijn website door RITHO Communicatie & Media laten maken?

  • Een uniek en eigen ontwerp, gericht op uw bedrijf en doelgroep
  • Wij begeleiden u bij het gehele traject en bedenken samen met u een passende strategie
  • Geoptimaliseerde teksten, speciaal voor alle zoekmachines (SEO)
  • Zeer compleet met diverse professionele plugins
  • Geschikt voor tablets en smartphones: responsive
  • Koppeling met Google Analytics
  • Een vast contactpersoon, korte lijnen en persoonlijk contact
  • Persoonlijke uitleg over het gebruik van uw WordPress website, inclusief handleiding

Hebt u toch nog vragen na lezen van dit artikel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel 0166 – 67 21 02 en vraag naar onze webdeveloper Niels. Hij helpt u graag!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!