Hosting en domeinregistratie met duidelijke en eerlijke voorwaarden

Sinds 2010 bieden wij onze klanten hosting en domeinregistratie in eigen beheer aan. Onze webservers zijn op een centrale locatie in Nederland geplaatst en zijn voorzien van moderne hardware en razendsnelle glasvezelverbinding. We streven naar een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van uw website. Dat is natuurlijk waar het in eerste instantie om draait.

Een webhosting-pakket is bij ons inclusief spam/virus-filter, onbeperkt aantal e-mailadressen, DNS-beheer, MySQL databases, subdomeinen en noem maar op. Bij ons geen vaste pakketten met een gelimiteerde opslag en dataverkeer. Wij stellen uw hosting en domeinregistratie pakket in onderling overleg en op basis van fair-use samen. Dit alles tegen vaste en duidelijke tarieven.

Technologisch voorop

Hosting en domeinregistratieOnze hostingpakketten bieden ondersteuning voor PHP5 en PHP7 zonder safemode limitaties en MySQL5. Dit alles geoptimaliseerd voor beheersystemen zoals WordPress en Joomla. Hardwarematig maken we gebruik van de laatste technieken zoals 100% SSD storage, voor een hoge performance en laag energieverbruik. Het datacenter is duurzaam en CO2-neutraal en behoort tot de zuinigste van Nederland, is uiterst veilig en voorzien van een Argonite blusinstallatie (blussen zonder water). Op de servers maken wij gebruik van serversoftware van DirectAdmin en Plesk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om alle domeinnaam-extensies aan te vragen, ook kunnen wij uw website voorzien van een SSL-certificaat.

Duidelijke garanties

Domeinnamen worden altijd op naam van uw organisatie geregistreerd, u blijft te alle tijde eigenaar van de domeinnaam en de bestanden die op de webserver gehost worden. Samen met onze technische hostingpartner bieden wij een uitstekende backup-oplossing en een hoge up-time garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u eerlijk en duidelijk advies? Neem contact met ons op.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!