Wat we doen - RITHO Marketing & Communicatie

Online

Wij ontwerpen en realiseren niet alleen websites, we vullen ze ook met aansprekende content. Het is afhankelijk van het type website hoe wij te werk gaan. Bij een informatieve site ligt de nadruk veelal op het aanbieden van de juiste content, bij een webshop ligt de focus meer op het aanbod en het aantrekkelijk presenteren daarvan.
Voor diverse organisatie onderhouden wij de social media-profielen. Vaak zien ondernemers het belang van social media wel in, maar komen er niet aan toe om dit op een juiste manier in praktijk te brengen. Jammer, want social media biedt zoveel (commerciële) kansen.

Meer over Online

Print & Drukwerk

Drukwerk is voor een relatief laag bedrag huis aan huis te verspreiden of juist gericht uit te delen aan potentiële klanten tijdens een beurs, evenement of op straat. Een brochure is een mooi middel om een jubileum, opening of andere bijzondere gebeurtenis extra aandacht te geven. Met verzorgd drukwerk, voorzien van aansprekende foto’s en een pakkende tekst, onderscheidt u uw organisatie op de leestafel of in het folderrek. Benieuwd wat wij voor moois voor uw organisatie kunnen maken? Kom een keer langs!

Meer over Print & Drukwerk

Tekstschrijven

Bij duidelijke on- en offline communicatie draait het natuurlijk ook om het schrijven en redigeren van pakkende teksten. Binnen ons team hebben wij een aantal ervaren tekstschrijvers die daar wel raad mee weten.

Of het nu gaat om een jaarverslag, missie & visie, businessplan, persbericht, redactioneel artikel, direct mailing of om goede teksten voor uw website of sociale media, onze tekstschrijvers maken het voor u in orde. Daarbij houden wij uiteraard ook direct rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Via ons vertaalbureau kunnen wij eventueel ook direct voor een zorgvuldige vertaling van de teksten zorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Meer over Tekstschrijven

Huisstijl

Een huisstijl die staat als een huis. Dat is wat wij voor uw organisatie ontwerpen. Een goede huisstijl is bepalend voor de professionaliteit die uw organisatie uitstraalt. Het is één van de basiselementen om een stevig merk neer te zetten. Om een duidelijke uitstraling te kunnen behouden is het belangrijk om trouw aan uw huisstijl te blijven. Uw huisstijl komt terug in al uw handelsdrukwerk. Zo straalt u als organisatie eenheid uit. Naast het ontwerpen van een logo ontwerpen wij ook bijpassend handelsdrukwerk in de lijn van de huisstijl. Indien gewenst verzorgen wij ook de druk.

Meer over Huisstijl

Strategie & Advies

De online en offline wereld raken steeds verder met elkaar verbonden. Voor u als ondernemer biedt dat kansen. Aan de andere kant kunt u echter ook makkelijk het overzicht verliezen. RITHO Communicatie & Media is gespecialiseerd in doelgerichte communicatie, zowel off- als online. Wij helpen u bij het opstellen van uw visie en missie. Op basis hiervan kunt u uw doelstellingen op de korte en lange termijn vaststellen.

Meer over Strategie & Advies

Workshops, trainingen en cursussen

Wij verzorgen regelmatig workshops waarvoor iedereen zich in kan schrijven. Tevens bieden wij individuele trainingen of groepscursussen (ook incompany) als maatwerk. Ons aanbod is gericht op vraagstukken uit de praktijk op het gebied van het verbeteren van in- en/of externe communicatie, on- en offline media, pr en marketing. Deze worden verzorgd door onze eigen vakspecialisten en mensen die dus heel veel praktijkervaring hebben. Kijk regelmatig naar ons aanbod of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer over Workshops, trainingen en cursussen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!