Online

Wij ontwerpen en realiseren niet alleen websites, we vullen ze ook met aansprekende content. Het is afhankelijk van het type website hoe wij te werk gaan. Bij een informatieve site ligt de nadruk veelal op het aanbieden van de juiste content, bij een webshop ligt de focust meer op het aanbod en het aantrekkelijk presenteren daarvan.
Voor diverse organisatie onderhouden wij de social media-profielen. Vaak zien ondernemers het belang van social media wel in, maar komen er niet aan toe om dit op een juiste manier in praktijk te brengen. Jammer, want social media biedt zoveel (commerciële) kansen.

Meer over Online

Print & Drukwerk

Drukwerk is voor een relatief laag bedrag huis aan huis te verspreiden of juist gericht uit te delen aan potentiële klanten tijdens een beurs, evenement of op straat. Een brochure is een mooi middel om een jubileum, opening of andere bijzondere gebeurtenis extra aandacht te geven. Met verzorgd drukwerk, voorzien van aansprekende foto’s en een pakkende tekst, onderscheidt u uw organisatie op de leestafel of in het folderrek. Benieuwd wat wij voor moois voor uw organisatie kunnen maken? Kom een keer langs!

Meer over Print & Drukwerk

Huisstijl

Een huisstijl die staat als een huis. Dat is wat wij voor uw organisatie ontwerpen. Een goede huisstijl is bepalend voor de professionaliteit die uw organisatie uitstraalt. Het is één van de basiselementen om een stevig merk neer te zetten. Om een duidelijke uitstraling te kunnen behouden is het belangrijk om trouw aan uw huisstijl te blijven. Uw huisstijl komt terug in al uw handelsdrukwerk. Zo straalt u als organisatie eenheid uit. Naast het ontwerpen van een logo ontwerpen wij ook bijpassend handelsdrukwerk in de lijn van de huisstijl. Indien gewenst verzorgen wij ook de druk.

Meer over Huisstijl

Strategie & Advies

De online en offline wereld raken steeds verder met elkaar verbonden. Voor u als ondernemer biedt dat kansen. Aan de andere kant kunt u echter ook makkelijk het overzicht verliezen. RITHO Communicatie & Media is gespecialiseerd in doelgerichte communicatie, zowel off- als online. Wij helpen u bij het opstellen van uw visie en missie. Op basis hiervan kunt u uw doelstellingen op de korte en lange termijn vaststellen.

Meer over Strategie & Advies

Trainingen

Via trainingen, workshops en lezingen delen wij onze kennis en ervaring met ondernemers, bestuurders en hun medewerkers. Deze ‘inspiratiesessies’ zijn bedoeld voor iedereen die stappen wil zetten naar professionalisering en optimalisering van pr en marketing. Naast ons winterprogramma met diverse praktijkgerichte workshops, kunnen wij onze trainingen en lezingen op ieder moment en op elke locatie voor u verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer over Trainingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!