Wordpress website MDE Automation - RITHO Marketing & Communicatie

Let’s talk about robotica

MDE Automation is een jong en snelgroeiend bedrijf in Tholen. Deze ‘Innovators in Automation’ zijn gespecialiseerd in diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Daarnaast realiseert deze Thoolse onderneming turn-key oplossingen voor machines, robots en productielijnen.

ONLY THE BEST

kwaliteit staat voorop

Bij ‘Innovators in Automation’ verwacht je wel iets. De vraag van MDE Automation aan RITHO Marketing & Communicatie was dan ook een uitdagende. We kregen het verzoek een website te ontwerpen die de expertise van MDE Automation op een overzichtelijke manier presenteert.

Het resultaat is een full screen WordPress-website met veel plaats voor video’s. Bij zoveel beelden zou je misschien een trage website verwachten, maar de website zit zo in elkaar dat dat absoluut niet het geval is. Onze webbouwers houden daar natuurlijk rekening mee!

De website van MDE is een one page website; lekker overzichtelijk en super makkelijk in gebruik, vooral als je de site op een smartphone bezoekt.

Bezoek de website

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website? Het liefst eentje die sneller, mooier en aantrekkelijker is dan de verouderde website die je nu hebt? Kom een keer langs voor een kop koffie. Dan vertellen wij jou wat wij voor je kunnen doen.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

‘Het beste nieuws komt uit Oud-Vossemeer’. Waar of niet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het zelf.