Webshop Hosting - RITHO Online Specialist

Webshop Hosting

Hosting is noodzakelijk bij het online zetten van een website. Als je een webshop hebt zul je hier extra aandacht aan moeten besteden. Hosting houdt namelijk in dat je website op een server wordt geplaatst die continu verbonden is met het internet. Met hosting zorg je ervoor dat je website altijd bereikbaar en het liefst ook snel isDe meeste ondernemers vinden het belangrijk dat hun klanten snel en gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Daarom bieden wij bij RITHO een uitgebreid hosting pakket aan voor webshops.

Voor de techneuten onder ons

Bij RITHO bestaat webshop hosting uit een Virtuele Private Server (VPS). Dit is een server die specifiek gericht is op een webshop. Normale website hosting is veelal gedeelde hosting. Je moet dan ruimte en rekenkracht delen met andere websites. Omdat een webshop meer eist dan een normale website zorgen we ervoor dat er geen rekenkracht gedeeld hoeft te worden. VPS bij RITHO bestaat uit de meest recente software, een snelle SSD schrijf voor opslag en meerdere supersnelle Intel Xeon processoren. Daarnaast is de server zo ingericht dat deze razendsnel is: de shop wordt direct geladen (zeer belangrijk voor SEO en gebruikerservaring). De server bevat ook caching en dit bevordert de snelheid van de webshop. Naar behoefte is de configuratie uit te breiden/op te schalen.

Webshop hosting bij RITHO

Nogal technisch allemaal dus! Maar wat je echt moet onthouden is dat hosting invloed kan hebben op de snelheid van je website en daarmee op SEO en gebruikerservaring. Zorg er dus voor dat je een goede hostingpartij hebt! RITHO helpt je hier graag mee. Heb je nog vragen of wil jij ook supersnelle hosting? Bel dan naar 0166672102, mail naar info@ritho.nl of maak een afspraak via het contactformulier.

VOORDELEN VOOR ONZE KLANTEN

Webshop hosting

Wij voorzien het Onderdelenhuis.be al jarenlang van webshop hosting. Deze Belgische webwinkel maakt gebruik van het gebruiksvriendelijke WordPress in combinatie met WooCommerce.

Het Onderdelenhuis heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd en ontvangt dagelijks meerdere bestellingen. Dankzij onze webshop hosting laadt de website razendsnel. Hierdoor kunnen klanten snel en eenvoudig onderdelen aan hun winkelmand toevoegen en de bestelling voltooien.

Bij RITHO krijgen klanten met webshop hosting uitgebreide support en een eigen contactpersoon.

Bezoek de webshop

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil je meer weten over webshop hosting? Wij beantwoorden al je prangende vragen het liefst met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!