Succesvolle Google Ads campagnes - RITHO Online Specialist

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek

Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek is specialist in schoorstenen, open haarden en kachels. Een plat of hellend dak, isolatie, lood- en zinkwerk; Van der Wijck is jouw vakman op het dak.

GOOGLE ADS

maakt het verschil!

Van der Wijck schakelde ons in om een verbeterslag te maken in de lopende Google Ads campagnes. Door eerst een rapport te maken aan de hand van zoekwoordidee├źn en verschillende prognoses, brachten wij voor Van der Wijck transparant in beeld hoe en met welke zoekwoorden de campagnes en advertentiegroepen opnieuw opgezet moesten worden.

De branche waarin Van der Wijck werkzaam is, is binnen Google Ads erg concurrerend. Relevante advertenties die bij de doelgroep aansluiten zijn, zeker in dit geval, erg belangrijk. Door de organische vindbaarheid te verbeteren en responsive advertenties en advertenties-aanpassers in te zetten, is Van der Wijck in staat om een fors deel van zijn opdrachten via de website binnen te halen. Op deze manier is zijn website een mooie tool om klanten binnen te halen!

Bezoek de website

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil jij ook scoren in Google Ads? Dan ben je bij ons als Google Ads Partner aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde experts in huis die jou op weg helpen naar succesvolle campagnes! Zullen we samen scoren in Google Ads?

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!