Social media marketing voor Autoschade Buijs - RITHO Online Specialist

Social media beheer voor Autoschade Buijs

Het aanmaken van een social media account is easy peasy. Communiceren met je volgers en je kanalen vullen met aansprekende, effectieve content is een ander verhaal. Voor veel klanten nemen wij dat werk uit handen. Autoschade Buijs is zo’n voorbeeld.

Sinds 2015 creëren wij content voor dit Thoolse schadeherstelbedrijf. Dit doen wij aan de hand van een van tevoren opgestelde contentkalender. Hierdoor is de afgelopen jaren in het bereik, fans en aantal postupdates een stijgende lijn te zien. Goede input en creativiteit zorgen voor een mooie mix aan content.

Autoschade Buijs

jarenlange ervaring en passie voor het vak

Bij Autoschade Buijs kun je terecht voor schadeherstel en spuitwerk voor (bedrijfs)auto’s en motorfietsen. Dit ervaren schadeherstelbedrijf in Tholen beschikt over ervaren en goedopgeleide mensen met passie voor hun vak.

De werkplaats in Tholen beschikt over een moderne spuiterij waar met de nieuwste technieken en producten van topkwaliteit wordt gewerkt.

Meer over social media marketing

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil je meer weten over Social Media uitbesteden bij RITHO? Wij beantwoorden al je prangende vragen het liefst met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!