Social media marketing voor Autoschade Buijs - RITHO Marketing & Communicatie

Social media beheer voor Autoschade Buijs

Het aanmaken van een social media account is easy peasy. Interactie aangaan met volgers en je kanalen vullen met unieke content is een ander verhaal. Voor veel klanten nemen wij dat werk uit handen. Autoschade Buijs is zo’n voorbeeld.

Sinds 2015 creëren wij content voor het schadeherstelbedrijf. Dit doen wij aan de hand van een van tevoren opgestelde contentkalender. Hierdoor is de afgelopen jaren in het bereik, fans en aantal postupdates een stijgende lijn te zien. Goede input en creativiteit zorgen voor een mooie mix aan content.

Autoschade Buijs

jarenlange ervaring en passie voor het vak

Bij Autoschade Buijs kun je terecht voor schadeherstel en spuitwerk voor (bedrijfs)auto’s en motorfietsen. Dit ervaren schadeherstelbedrijf in Tholen beschikt over ervaren en goedopgeleide mensen met passie voor hun vak. De werkplaats in Tholen beschikt over een moderne spuiterij waar met de nieuwste technieken en producten van topkwaliteit wordt gewerkt.

Meer over social media marketing

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil je meer weten over Social Media uitbesteden bij RITHO? Wij beantwoorden al je prangende vragen het liefst met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Harmen Verwijs
Content Marketeer, harmen@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

‘Het beste nieuws komt uit Oud-Vossemeer’. Waar of niet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het zelf.