Pakkende bedrijfsreportages - RITHO Online Specialist

De kracht van bewegend beeld

We kunnen je een hele hoop vertellen over het nut van bedrijfsvideo’s en promotiefilms, maar het liefst laten we je dit gewoon zien aan de hand van een aantal mooie voorbeelden. Bekijk hier wat wij voor jou te bieden hebben en hoe we te werk gaan.

Van idee tot bedrijfsvideo

Breemaat makelaardij is een full service makelaarskantoor in Bergen op Zoom. Het bedrijf heeft persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Om die boodschap nog beter over te brengen koos eigenaar Mariolein ervoor om samen met RITHO een bedrijfsvideo op te nemen. Nadat wij in grote lijnen hadden uitgewerkt hoe de video eruit moest komen te zien en welk gevoel moest worden overgebracht gingen we over tot de opname. Na de nodige selectie en bewerking leidde dat tot onderstaande bedrijfsvideo.

In nog geen 3 minuten vertelt Mariolein waar haar bedrijf voor staat en wat die persoonlijke begeleiding nu precies inhoudt.

Bestaand beeldmateriaal aanleveren

Een beetje van Overveld en een beetje van RITHO… Opdrachtgever Overveld Machines leverde prachtige beelden aan. Hieraan hebben wij into’s, outro’s, het logo en verschillende andere animaties toegevoegd. De combinatie van goed beeldmateriaal met sprekende animaties maakt de video tot wat hij is: compleet, en to the point.

VAN VIDEOPRODUCTIE TOT ANIMATIE

kort en krachtig

Info over de mogelijkheden, hoe wij het aanpakken en waar de video’s zijn te gebruiken/toe te passen.

Bezoek onze YouTube-kanaal

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Benieuwd hoe je videomarketing het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf? Wij leggen je dat graag uit – niet via een video – met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Harmen Verwijs
Content Marketeer, harmen@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!