Online marketing Hotel-Brasserie de Kaai - RITHO Online Specialist

Gezellig eten en drinken in Steenbergen

Hotel-Brasserie de Kaai is dé plek om lekker te eten, drinken, borrelen en te overnachten natuurlijk. De hotel-brasserie ligt naast de Steenbergse jachthaven en werd recent uitgebreid met zeven extra hotelkamers. Bij de brasserie is een feestzaal voor feesten en partijen aanwezig.

EET, FEEST, OVERNACHT & GENIET!

reserveer een tafel of een kamer

De Kaai vroeg ons om de website op de schop te nemen en een update te geven qua techniek en uitstraling. Via de website is het mogelijk om een reservering in de brasserie te maken. Wij namen de achterliggende techniek voor onze rekening. Het boeken van een hotelkamer kan via een tussenpartij.

Naast de website verzorgden wij ook promotiemateriaal, zoals een informatiefolder en cadeaubon. Ook houden wij ons bezig met de online marketing voor deze horecagelegenheid in hartje Steenbergen.

Bezoek de website

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Een website nodig met net dat extra beetje meer, bijvoorbeeld een geïntegreerd reserveringssysteem? Kom langs voor een kopje koffie, dan bespreken we de mogelijkheden; gezellig!

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!