On- en offline marketing Sjaloom Zorg - RITHO Online Specialist

Zorg van de hoogste kwaliteit

Sjaloom Zorg is een regionale zorgorganisatie en biedt mensen met een beperking zorg, ondersteuning en advies. De organisatie helpt cliënten zo zelfstandig mogelijk te leven. Thuis of in één van de woonvoorzieningen op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Tholen, Zuid-Beveland of in West-Brabant. De organisatie ondersteunt meer dan 550 cliënten en heeft zo’n 320 medewerkers.

DE UITDAGING

en onze oplossing

Al vele jaren pakken wij alle voorkomende vragen op het gebied van vormgeving en communicatie-uitingen voor Sjaloom Zorg op. Van de ontwikkeling van promotiemateriaal tot de bouw en het onderhoud van de website en intranet.

De website van de zorgorganisatie onderging enkele jaren geleden een metamorfose. Resultaat is een frisse website met daarop veel ruimte voor foto’s en verhalen van cliënten. De website is gebouwd op basis van het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress. Extra aandacht was er voor de doelgroep van Sjaloom Zorg. Zo is er extra zorg besteed aan leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het cliëntenmagazine Samen Zorgen wordt drie keer per jaar uitgegeven en valt bij medewerkers, vrijwilligers en relaties op de mat. Wij nemen de redactie en opmaak voor onze rekening. Het blijft bijzonder om te mogen werken aan al die mooie verhalen van cliënten!

Bezoek de website

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Onze samenwerking met Sjaloom Zorg is er één die we graag zien: door het combineren van onze uiteenlopende expertises bieden wij Sjaloom Zorg maximale ontzorging in alle zaken op het gebied van marketing en communicatie. Mogen wij ook voor jou aan de slag?

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!