Omgevingsmanagement-systeem - RITHO Online Specialist

Inzicht en projectmanagement

Adviesbureau RAE is een civiel technisch ingenieursbureau uit Zierikzee met ruime ervaring in ontwerpen en beheren van werken, zoals riolering en stedelijk waterbeheer, in de openbare ruimte. RAE is de spin in het web voor het in goede banen leiden van projecten voor zowel gemeentes, waterschappen en projectondernemers.

OMGEVINGSMANAGEMENT

op z’n best

Bij openbare werken zijn veel verschillende stakeholders betrokken. Via een omgevingsmanagement-systeem houdt Adviesbureau RAE alle betrokken partijen op de hoogte. Het omgevingsmanagement-systeem is op maat gemaakt en biedt RAE daarom alle tools die het nodig heeft.

Alle betrokken stakeholders hebben via het systeem 24/7 toegang tot alle stukken en meldingen rondom een project. Het systeem is zo ingericht dat elke stakeholder gepersonaliseerde informatie te zien krijgt die voor hem van belang is.

Ben jij ook op zoek naar een (omgevings)management-systeem waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat? Het liefst een systeem dat naar jouw wensen en eisen ingericht kan worden en zo nodig uitgebreid met extra functies? Pak de telefoon of kom eens langs, zodat we kunnen bekijken wat RITHO voor jouw organisatie kan betekenen.

Meer informatie

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Is jouw bedrijf toe aan een nieuw managementsysteem of wil je deze uitbreiden met extra functies? Onze collega Niels Havermans vertelt je er graag meer over. Neem contact met hem op.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA

Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!