Grafisch ontwerp Huys van Roosevelt - RITHO Online Specialist

Grafisch ontwerp voor Huys van Roosevelt

Huys van Roosevelt is een knusse brasserie in Oud-Vossemeer waar iedereen in ontspannen sfeer kan eten, drinken en genieten. De brasserie staat volledig in het teken van de Roosevelts. De voorouders van de bekende oud-presidenten van Amerika, Theodore en Franklin Delano Roosevelt en zijn echtgenote Eleanor Roosevelt, komen namelijk uit Oud-Vossemeer.

De gezellige en gemoedelijke sfeer van de brasserie zie je terug in de huisstijl van Huys van Roosevelt. Passend bij deze stijl heeft RITHO ook de website, bestekzakjes, opdruk voor bierglazen, flyers, signing, cadeaubonnen en de menukaart ontworpen.

In het grafisch ontwerp komen de silhouetten van de 3 Roosevelts waar mogelijk terug.

Huys van Roosevelt

Gezellig en laagdrempelig

Huys van Roosevelt is een (t)huis voor iedereen. Jong en oud kan er in een sfeervolle en gastvrije ambiance genieten van al het goede en mooie wat het dorp Oud-Vossemeer te bieden heeft. Dat geldt dus voor de lokale bevolking, mensen uit de regio, toeristen, recreanten, wandelaars, fietsers en natuurlijk voor mensen uit binnen- en buitenland die in ons mooie en gezellige dorp op zoek zijn naar de ‘Roots van de beroemde Amerikaanse familie Roosevelt’.

Meer over grafisch ontwerp

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Grafisch Ontwerp bij RITHO? Wij beantwoorden al je prangende vragen het liefst met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!