Content marketing voor Phone House - RITHO Online Specialist

Een markt die continu in ontwikkeling is

Telefonie en internet: je hebt het nog niet uitgesproken of er is weer een nieuwere versie uit van je smartphone, browser of tablet. Dat vraagt om content welke continu up-to-date is en aansluit bij de verschillende doelgroepen. Vanuit RITHO spelen wij in op deze doelgroepen door middel van content op Facebook en LinkedIn.

Content marketing voor Phone House

RITHO ondersteunt verschillende vestigingen van Phone House op het gebied van content marketing. Om de identiteit en het imago van Phone House op de juiste naar buiten toe te presenteren gebruikt RITHO de huisstijl van Phone House Nederland. Bij iedere social media uiting wordt rekening gehouden met die huisstijl. Naast het bijhouden van social media verzorgen wij ook het ontwerp en de opmaak van advertenties in kranten en op billboards. Zo zorgen we ervoor dat Phone House in de regio West-Brabant niet onopgemerkt blijft.

Om informatieve en actuele content te kunnen plaatsen houden we de ontwikkelingen van grote merken als Samsung, Sony en Apple nauwlettend in de gaten. Daarnaast kijken we goed naar de aanbiedingen die vanuit Phone House Nederland worden gecommuniceerd en hebben we regelmatig contact met de locaties voor vacatures, actualiteiten of zelfs feestdagen! Dat alles samen zorgt ervoor dat we met hoge frequentie voor de verschillende locaties afwisselende content kunnen publiceren.

Phone House

Content marketing

De vestigingen van Phone House in Roosendaal, Etten-Leur, Steenbergen, Hoogerheide en Bergen op Zoom kennen dezelfde eigenaar, namelijk Ad Haverkamp.

Bij deze vestigingen kunt u terecht voor de ultieme service op het gebied van abonnement voor mobiele telefonie en internet. Maar ook voor de nieuwste smartphones, tablets en accessoires. Daarnaast biedt Phone House verschillende zakelijke oplossingen op het gebied van telecom en internet.

Meer over content marketing

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Wil je meer weten over content marketing? Wij beantwoorden al je prangende vragen het liefst met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!