Betere online positionering voor verzekeringsadviseur - RITHO Online Specialist

De Keyzer Zekerheid

De Keyzer Zekerheid is een verzekerings- en pensioenadviseur met vestigingen in Breda, Leiden en Amsterdam. Door het aanbieden van vele verzekeringsspecials onderscheidt De Keyzer zich van de financieel adviseur om de hoek. Om deze specials onder de aandacht te brengen van de doelgroep, is een sterke online positie onmisbaar.

Effectieve content

Het heeft even geduurd, maar ook in de branche van particuliere en zakelijke verzekeringen en pensioenen gaat steeds meer digitaal. Om bij deze online trend aan te sluiten kreeg de website van De Keyzer een totale metamorfose. Alleen het bestaande logo bleef overeind. Het beeldmerk van een pinguïn is dan ook niet toevallig gekozen. Deze zeevogels zijn onder andere trouw, loyaal en volhardend. Eigenschappen die je terugziet in de manier van werken bij De Keyzer. Het beeldmerk komt op diverse plekken op de website op een subtiele manier terug.

Om de particuliere en zakelijke doelgroep van De Keyzer te informeren en inspireren creëren wij effectieve content voor verschillende media. Dit doen we op basis van een van tevoren vastgestelde mediaplanning. Zo weten we zelf waar we aan toe zijn en weet De Keyzer wat ze van ons kan verwachten. We maken gebruik van een mooie mediamix, zoals de inzet van een particuliere en zakelijke nieuwsbrief, social media en de website zelf. De door ons ontworpen en ontwikkelde website is te beheren via het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress. De website is de basis van de marketing. Het is nu aan ons om de doelgroep bekend te maken met alle diensten en producten van deze verzekerings- en pensioenadviseur met ruim 60 jaar ervaring!

Bekijk de website

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee
Door onze aanpak heeft De Keyzer Zekerheid geen omkijken meer naar alle (uitvoerende) zaken op het gebied van online marketing. Mogen wij ook voor jou aan de slag?

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!