Professionele website nodig? Casco website / webshop, op maat gemaakt!

Casco website of webshop, op maat gemaakt!

RITHO Communicatie & Media maakt websites en webshops op maat. Wij ontwerpen, bouwen en vullen uw websites van A tot Z. Wij krijgen echter regelmatig de vraag van ondernemers en bestuurders of het ook mogelijk is dat ze zelf hun website of webshop vullen. Natuurlijk kan dat! Voor deze groep ‘doe-het-zelvers’ hebben wij een pasklare oplossing beschikbaar.

Afgestemd op uw huisstijl en wensen ontwerpen en bouwen wij in WordPress een casco website of webshop. Net als bij een casco woning kunt u zo’n professionele website bij oplevering zelf inrichten en afwerken met informatie en foto’s. Zo hebt u tegen lage kosten een professionele, responsive website of webshop (die dus ook optimaal geschikt is voor tablet en smartphone).

Hoe werkt dat?

U geeft telefonisch of via e-mail bij ons aan wat uw wensen zijn en daarbij denken wij uiteraard met u mee over de meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Wij maken aan de hand van uw wensen een voorstel uit dat bij akkoord door u ondertekend wordt als opdrachtbevestiging.

Na ontvangst van de ondertekende opdrachtbevestiging ontvangt u van ons een boodschappenlijstje met de input die wij van u nodig hebben.

U ontvangt van ons in eerste instantie een statisch ontwerp van de Home-pagina en een willekeurige andere pagina ter beoordeling.

Na ontvangst van uw feedback worden de aanpassingen doorgevoerd en wordt de website of webshop verder opgebouwd.

Zodra de factuur is voldaan ontvangt u van ons een korte uitleg over het gebruiksvriendelijke CMS (beheersysteem). Daarbij krijgt u ook een beknopte handleiding mee van onze instructeur.

Wat kost dat?

  • Voor een casco website of webshop betaalt u slechts € 975,– excl. BTW
  • De instructie over het CMS en een beknopte handleiding over het werken met het beheersysteem zit in dit bedrag inbegrepen
  • Als blijkt dat het door u aangeleverde logo en de huisstijl niet bruikbaar is dan zullen wij u adviseren dit eerst in orde te laten maken. Wij kunnen dat tegen meerkosten eventueel ook voor u verzorgen.
  • Eventuele extra opties, zoals hosting, domeinnaamregistratie, implementatie van webshopfunctionaliteiten met online betaalmogelijkheid of assistentie bij het schijven en vertalen van webteksten, het bewerken van foto’s, opzetten van sociale media etc. kunnen wij desgewenst tegen meerkosten voor u in orde maken.
  • Uw website of webshop voldoet bij oplevering aan de nieuwe AVG wetgeving
  • Optioneel en tegen beperkte meerkosten kunnen wij uw website of webshop voorzien van een koppeling met het statistiekensysteem van Google en voorbereiden voor SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Onze voorwaarden

Wij hanteren voor onze casco websites of webshops de volgende betalingscondities.

  • 30% bij opdracht
  • 40% bij goedkeuring van het ontwerp
  • 30% bij oplevering

Bij de laatste deelbetaling zullen ook de eventuele meerkosten voor extra opties in rekening worden gebracht. Op het moment dat u van ons de CMS instructie en handleiding krijgt dient het volledig bedrag voldaan te zijn.

Waarom een Wordpress website bij RITHO?

Een groot deel van ons werk bestaat uit websites ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Waarom u zou moeten kiezen voor een Wordpress website gemaakt door RITHO Marketing & Communicatie:

100% Responsive

Geschikt voor tablets en smartphones.

Technisch geoptimaliseerd

Ingebouwde tools voor SEO.

Google Analytics

Inzicht in statistieken met Google Analytics.

Uniek en eigen ontwerp

Wordpress website speciaal voor u ontworpen.

AVG proof

Ontwikkeld volgens de nieuwste wetgeving.

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon en korte lijnen.

Vragen of meer informatie?

Bel Rien Tholenaar op 0166 – 67 21 02 of stuur een e-mail naar rien@ritho.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
Tel. 0166 - 67 21 02
Emailadres. info@ritho.nl