Online marketeer Tessa Bouters komt team RITHO versterken - RITHO Marketing & Communicatie

Online marketeer Tessa Bouters komt team RITHO versterken

11 juli 2019 | William Lindhout | Nieuws

Met ingang van 1 oktober a.s. wordt het team van RITHO Marketing & Communicatie opnieuw uitgebreid. Op die datum treed Tessa Bouters bij ons full service marketing- en communicatiebureau in dienst.

Tessa is afgestudeerd in de richting Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna is zij zich bij een bureau in Arnhem gaan specialiseren in online marketing. Na het afronden van haar studie en het opdoen van de nodige praktijkervaring is de ambitieuze communicatie- en marketingspecialist toe aan een volgende stap in haar carrière. Tessa keert terug naar de streek waar zij is opgegroeid en Bergen op Zoom wordt haar nieuwe woonplaats. Binnen ons team zal Tessa het aanspreekpunt voor een groot aantal vaste klanten worden en met haar vakkennis en expertise zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan de complete commerciële en creatieve dienstverlening voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
William Lindhout
Webdeveloper, william@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

‘Het beste nieuws komt uit Oud-Vossemeer’. Waar of niet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het zelf.