Website Ontwikkeling - RITHO Online Specialist

Websites & Onderhoud

Website ontwikkeling

Maatwerk wordpress ontwikkeling

Een website laten ontwikkelen kan tegenwoordig bij wijze van spreken op elke hoek van de straat. Maar als het écht goed moet; wat dan? De websites die wij ontwerpen en bouwen zijn 100% maatwerk. Een website van RITHO is een website waar een gedachte achter zit. Want een website die er mooi uitziet is wel leuk, maar betaalt zich uiteindelijk niet of op z’n minst onvoldoende terug.

Website laten bouwen door RITHO

Wil je een nieuwe website die helemaal past bij jouw organisatie? Dan kun je het beste kiezen voor maatwerk. Samen komen we tot een ontwerp dat volledig aansluit op de identiteit van jouw bedrijf. Bij RITHO werk je samen met een team van specialisten waarbij ieder een eigen expertise heeft. Tijdens het ontwerpen, bouwen en vullen wordt er vanuit meerdere invalshoeken naar de website gekeken. Jouw wensen staan centraal, als je tussendoor iets wilt wijzigen is dat natuurlijk mogelijk. Je website wordt responsief en volledig beheerbaar, wil je liever dat wij het beheer van je website op ons nemen? Dan kan dat uiteraard. Kies voor content marketing als je ook beter online vindbaar wil worden.

1

Realisatie

Op basis van jouw wensen maken we een design. Na goedkeuring gaan we over tot het bouwen van de website.

2

Testen

Tijdens het bouwen zorgen we ervoor dat je website supersnel wordt en in de testfase zetten we de laatste puntjes op de i.

3

Opleveren

Je nieuwe website is volledig beheerbaar, responsive en gekoppeld aan Google Analytics.

4

Beheer

Ook na het live gaan van je nieuwe website kunnen we je helpen met het uitvoeren van technische updates.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
William Lindhout
Webdeveloper, william@ritho.nl

Wij werken samen met