Webshop Ontwikkeling - RITHO Online Specialist

Websites & Onderhoud

Webshop ontwikkeling

Webshops met gebruiksgemak als leidraad

Wij verzorgen professionele webshops die eenvoudig en effectief te beheren zijn. We zorgen er samen met jou voor dat de website commercieel resultaat oplevert, maar tegelijkertijd gebruiksvriendelijk blijft. Het koppelen van achterliggende systemen is dan ook vanzelfsprekend. 

Webshop ontwerp op maat maken

Wil je een nieuwe webshop laten maken die volledig aansluit op de identiteit en het gevoel van jouw bedrijf? RITHO ontwerpt en ontwikkelt webshops op maat. Hierbij zorgen we ervoor dat de webshop volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. Na een eerste kennismaking waarin duidelijk wordt waaraan de webshop moet voldoen gaan we aan de slag met een ontwerp. Aan de hand van jouw eisen maken we een passend design. Natuurlijk gaan we pas door naar de volgende fase als jij het ontwerp goedgekeurd hebt.

Gebruiksvriendelijke webshop laten bouwen

De webshop wordt ontwikkeld in een gebruiksvriendelijke WordPress omgeving. We maken daarbij gebruik van de uitbreiding WooCommerce. Dit levert een professionele webshop op die, in tegenstelling tot andere software, eenvoudig is in gebruik. Je hoeft niet technisch te zijn om de webshop zelf te beheren. Ideaal dus als jij of een van je medewerkers snel iets moet aanpassen. Responsiviteit is heel belangrijk omdat veel mensen tegenwoordig shoppen via mobiel of tablet. In de ontwikkelfase zorgen we er daarom voor dat de webshop op alle schermen goed werkt. Daarnaast zorgen we voor een simpele structuur. Via een duidelijk menu en verschillende filters kunnen je gebruikers gemakkelijk navigeren binnen de webshop. Op die manier kunnen klanten makkelijk een bestelling plaatsen. Kortom, we doen er alles aan om de gebruiksvriendelijkheid van jouw website op peil te houden. Zo kunnen je websitebezoekers fijn shoppen en kan jij achter de schermen alles makkelijk regelen.

1

Realisatie

Op basis van jouw wensen maken we een design. Na goedkeuring gaan we over tot het bouwen van de webshop.

2

Testen

We zorgen dat al jouw producten in de webshop komen te staan en maken een koppeling met de betaalgegevens.

3

Opleveren

Je nieuwe webshop is volledig beheerbaar, responsive en gekoppeld aan Google Analytics zodat je je conversies kunt meten.

4

Beheer

Ook na het live gaan van je nieuwe webshop kunnen we je helpen met het uitvoeren van technische updates.

Snelle webshop

Tijdens de ontwikkelfase van de webshop zorgen wij ervoor dat jouw webshop supersnel wordt. Dit is belangrijk voor het gebruiksgemak en voor je positie in de zoekresultaten van Google. Snelle webshops worden namelijk door Google beloont met een hogere positie in de zoekresultaten. Ook na het live gaan van je maatwerk webshop monitoren wij regelmatig de snelheid. We zorgen er voor dat je website altijd snel is en daarmee een hoge positie behaalt in Google. Fijn toch?

Winstgevende webshop

Alle bovenstaande stappen zorgen voor een goed presterende webshop. Voeg daar een betaalkoppeling aan toe en de bestellingen kunnen binnenstromen. RITHO kan ook de online marketing voor je webshop verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan online adverteren met Google Shopping, waarmee je producten boven de zoekresultaten van Google komen te staan. Lijkt het je wat, zo’n maatwerk webshop? Neem dan contact met ons op want onze webdevelopers gaan graag voor je aan de slag! Samen zetten we een prachtige webshop op! Mail naar info@ritho.nl, bel naar 0166 – 672102 of vul het contactformulier in.

Werk

Projecten waar we trots op zijn

Remotecontrol Parts webshop

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met