Zoekmachine Optimalisatie (SEO) - RITHO Online Specialist

Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vindbaar worden voor zoekmachines

Zo. Je site staat online. Een serie prachtige foto’s erop, flitsende teksten erbij… Alleen die bezoekers, die willen maar niet komen. Een goede website als solide basis is stap één, daadwerkelijk mensen naar je website halen de tweede. Wij doen onderzoek naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Na het optimaliseren van de techniek gaan wij aan de slag met het verbeteren/schrijven van (bestaande) teksten. Op deze manier bereik je op een organische (zeg maar op een natuurlijke, niet betaalde) manier de mensen aan wie jij je verhaal wilt vertellen.

Zoekwoordenonderzoek

Bovenaan in Google komen klinkt natuurlijk fantastisch. Je bezoekers vinden snel jouw bedrijf, dienst of product waardoor de aanvragen binnenstromen. Hoe kunnen we dat voor jou realiseren? Met zoekmachine optimalisatie, vaak Search Engine Optimization (SEO) genoemd, kunnen we een hoop voor je betekenen. We starten met een zoekwoordenonderzoek waarbij we vaststellen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw organisatie. Hierbij bekijken we hoe vaak naar een bepaald zoekwoord gezocht wordt en hoe groot de concurrentie is. Over het algemeen geldt dat hoe vaker er wordt gezocht, hoe groter de concurrentie van het zoekwoord is. Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek kunnen we je vertellen welke zoekwoorden voor jou het meest relevant zijn en hoe we ervoor gaan zorgen dat jij op de eerste pagina van Google terecht komt.

1

Zoekwoordenonderzoek

Met welke zoekwoorden wil jij bovenaan komen in Google? Wij zoeken het voor je uit.

2

SEO teksten

Zodra we weten welke zoekwoorden voor jou relevant zijn gaan we aan de slag met het schrijven van SEO teksten.

3

Plaatsen

We zetten je nieuwe teksten op je website en zorgen ervoor dat ze aantrekkelijk worden opgemaakt.

4

Monitoren

Welk effect hebben de door ons geschreven teksten op je online vindbaarheid? Dit houden we maandelijks bij.

SEO teksten laten schrijven

Nadat we hebben bepaald welke zoekwoorden voor jouw bedrijf belangrijk zijn, gaan we aan de slag met het schrijven van teksten. Om ervoor te zorgen dat jij bovenaan in Google komt zorgen we ervoor dat de relevante zoektermen voldoende terugkomen in de tekst. Onze SEO experts gaan voor je aan de slag en zorgen dat de teksten aansluiten op bestaande content. De teksten worden dus geschreven in de stijl die het beste past bij jouw bedrijf en doelgroep. Uiteraard kun je de teksten zelf nog even nalezen voor ze op je website worden geplaatst, dat is wel zo prettig. Ben jij 100% tevreden met de SEO teksten? Dan plaatsen wij ze voor jou online.

SEO controle voor een bestaande website

Heb jij al fantastische teksten, maar hebben ze niet het juiste effect? Dan gaat het misschien ergens anders mis. Wij zoeken voor je uit waar SEO-technisch gezien jouw sterke en zwakke punten liggen. Hiervan ontvang je een uitgebreid verslag. Als je je website volgens onze opmerkingen aanpast, zul je merken dat je bezoekersaantallen stijgen en bezoekers langer op je website blijven.

Werk

Projecten waar we trots op zijn

Content marketing voor Phone House

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Harmen Verwijs
Content Marketeer, harmen@ritho.nl

Wij werken samen met