Online adverteren - RITHO Online Specialist

Online Marketing

Online Adverteren

SEA op een winstgevende manier toepassen

Men neme een Google Ads account, een zak met geld en… scoren maar? Ja, het klopt dat je met online adverteren heel gericht je doelgroep kunt bereiken. Maar SEA (Search Engine Advertising) scoort pas echt als je dat doet vanuit een gedachte. Met een doordacht plan vergroot je je online zichtbaarheid, zorg je voor meer bezoekers op je website én haal je echt commercieel resultaat uit je website. Met een doordachte strategie wordt dat geïnvesteerde dubbeltje uiteindelijk een euro. Magisch toch!?

Adverteren met Google Ads… Iets voor mijn bedrijf?

Je wilt meer bezoekers op je website, meer naamsbekendheid, meer leads of gewoon meer verkopen vanuit je webshop? Tuurlijk, dat willen we allemaal! Adverteren op Google Ads kan je helpen om meer omzet te behalen. Zoals bij alles moet de basis van je campagne wel goed in elkaar steken. Anders lijkt adverteren op Google Ads verdacht veel op het sponsoren van Google en dat wil je natuurlijk niet.

Hoe kan ik scoren?

Wij achterhalen welke zoektermen interessant voor jou zijn. Ook bekijken we hoe we je campagne het beste op kunnen bouwen en waar kansen voor het behalen van conversies liggen. Deze werkzaamheden vallen binnen een Google Ads abonnement van RITHO Online Specialist.

1

Zoekwoordenonderzoek

Met welke zoekwoorden wil jij bovenaan komen in Google? Wij onderzoeken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

2

Campagneplan

Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek maken wij een campagneplan met de kosten en baten.

3

Campagne opstellen

We zetten de campagnes op in je persoonlijke Google Ads account. Jij hoeft alleen je betaalgegevens te koppelen. 

4

Optimalisatie

Adverteren met Google Ads is een proces: we blijven continu bezig met het verbeteren van dat proces.

Wat is een conversie?

Een conversie is zeg maar het doel van je campagne. Bij elke bedrijf is dit anders. Een conversie kan een offerteaanvraag zijn, verkoop in de webshop of belletje naar je bedrijf. Wij doen er dus alles aan om voor jouw bedrijf de meeste conversies te behalen!

Wat is een Google Ads abonnement van RITHO?

Binnen ons laagdrempelig Google Ads abonnement doen wij ons uiterste best om voor jouw bedrijf zoveel mogelijk conversies te scoren. We brengen de meest relevante zoekwoorden in kaart, bepalen de campagnestructuur en zetten de campagne vervolgens voor je op. Zodra de campagne is ingericht en online staat, zijn we nog niet klaar. Nee, vanaf dan monitoren wij de campagne en sturen deze waar nodig bij, zodat jouw advertenties zo relevant mogelijk blijven. We gaan dan pas écht op ‘jacht naar conversies!’.

Werk

Projecten waar we trots op zijn

Succesvolle Google Ads campagnes

Wat kost een Google Ads abonnement van RITHO?

Voor het opzetten van 1 tot maximaal 3 campagnes rekenen wij bij aanvang 300 euro. Daarna zijn de kosten 150 euro excl. BTW per maand. Wij besteden gemiddeld 3 uur per maand aan het monitoren en bijsturen van de campagne en rapporteren van de resultaten. Het advertentiebudget valt daarbuiten. Dit budget wordt aan de hand van onze analyse en in onderling overleg met jou vastgesteld tot een bepaald maximum per campagne. Zo heb je altijd overzicht in de kosten en heb je altijd overzicht in je budgetten. Wel zo fijn, toch?

Een plan op maat

Verwacht je meer dan 3 campagnes nodig te hebben óf weet je het niet zo goed? Geen punt, dat begrijpen we. We leggen graag alle mogelijkheden aan je uit en stellen een plan op maat voor je op.

Laten we samen de kansen en mogelijkheden bekijken en op jacht gaan naar conversies. 

Google Partner

Onze Google Partner-badge toont aan dat we een gedegen kennis hebben van de Google Ads-advertentieproducten. Wij leveren resultaten en gaan voor een langdurige samenwerking.

 

• Al onze abonnementen hebben een looptijd van 12 maanden en worden zonder wederopzegging automatisch verlengd.
• Opzegging van een abonnement dient uiterlijk 1 maand vóór de vervaldatum schriftelijk aan ons te worden doorgegeven.
• Voor de maandelijkse abonnementskosten maken wij bij voorkeur gebruik van automatische incasso. Hiervoor ontvangt de abonnee een eenmalige machtiging.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met