Online Marketing - RITHO Online Specialist

Online Marketing

Scoren in vindbaarheid en conversies

Online adverteren

Men neme een Google Ads account, een zak met geld en… scoren maar? Ja, het klopt dat je met online adverteren heel gericht je doelgroep kunt bereiken. Maar SEA (Search Engine Advertising) scoort pas echt als je dat doet vanuit een gedachte.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zo. Je site staat online. Een serie prachtige foto’s erop, flitsende teksten erbij… Alleen die bezoekers, die willen maar niet komen. Een goede website als solide basis is stap 1, daadwerkelijk mensen naar je website halen de tweede. Wij helpen je graag.

Lees meer

E-mailmarketing

Het mes snijdt bij e-mailmarketing aan twee kanten: je klant blijft op de hoogte van jouw nieuwtjes, acties en aanbiedingen en jij bereikt je klant op een goedkope en makkelijke manier. Benieuwd hoe dat precies werkt?

Lees meer

Content Marketing

Fris en vers doet het altijd beter dan oud en versleten. Dat geldt niet alleen voor je dagelijkse portie groente en fruit; ook online gaat die regel op. Door regelmatig nieuwe content op social media te posten en je website up-to-date te houden, scoor je punten.

Lees meer

Social Media

Vind jij social media net als veel ondernemers een lastig verhaal? Jammer, want social media biedt heel veel kansen. Tegelijkertijd weten wij als geen ander dat social media erg veel tijd opslokt. Wij creëren nieuwe content voor jouw kanalen én nemen hier juist de tijd voor.

Lees meer

Conversie optimalisatie

Wij bekijken hoe bezoekers zich op je website gedragen en of er misschien nog verbeteringen te maken zijn. Denk aan het aanpassen van bepaalde kleuren, toevoegen van foto’s of knoppen die op een andere plek beter opvallen.

Lees meer

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Davey van den Hummel
Allround Marketeer, davey@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!