Bedrijfsvideo of Beurspresentatie | RITHO helpt je verder

Bedrijfsvideo’s, beurspresentaties en videobewerking

Het inzetten van video’s is niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Dat komt door de simpele reden dat mensen liever een video van 2 minuten bekijken dan dat ze een lap tekst doorspitten. Door video kunnen mensen zich makkelijker inleven en voelen zich sneller betrokken bij het verhaal dat je vertelt. Het maakt je communicatie ook meteen een stuk persoonlijker, kijkers vormen gemakkelijker een beeld van je bedrijf en je werknemers. Door video geef je een bepaald gevoel aan een boodschap mee. Met de juiste muziek en videobewerking kom je al een heel eind.

Bedrijfsfilm laten maken

Wil je jouw bedrijf, product of dienst goed in beeld laten brengen? Dit kun je het beste doen met een bedrijfsfilm. In zo’n promotiefilmpje is het belangrijk dat je jezelf van je beste kant laat zien. Niet alleen de inhoud van de video is belangrijk, ook de manier waarop zo’n video in elkaar gezet is speelt een rol. Wij kunnen je hierbij helpen door mee te denken over de opzet en het idee achter je bedrijfsfilm. Samen met jou gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat het gevoel en de boodschap van jouw bedrijf wordt omgezet naar een prachtige bedrijfsvideo. Dit doen we in een aantal stappen:

  1. Samen bedenken we welke boodschap moet worden uitgedragen.
  2. Wij maken een script dat aansluit op de door jouw gekozen boodschap.
  3. We gaan over tot productie! Wij komen naar je toe om de benodigde video’s te maken.
  4. Alle losse beelden worden samengevoegd en bewerkt tot een prachtige bedrijfsfilm. We kiezen passende geluidseffecten en sprekende animaties.

Bij elke stap word jij uitvoerig betrokken. Op die manier creëren we samen een bedrijfsvideo waar jij volledig achterstaat, wel zo fijn toch?

Beurspresentatie nodig?

Een beurs biedt jou en je bedrijf vaak de mogelijkheid nieuwe connecties te maken. Zo’n eerste kennismaking doe je natuurlijk maar één keer. Die eerste indruk moet meteen goed zijn. Heel fijn dus als je al wat beeldmateriaal hebt die de boodschap van jouw bedrijf, dienst of product perfect overbrengt. RITHO helpt je graag met het overbrengen van die boodschap. Met een beetje input van jouw kant kunnen wij al snel heel wat voor je bedenken.

Videobewerking

Zoals we eerder al benoemden gaat het bij videomarketing niet alleen om de inhoud of boodschap. Misschien heb je al heel lang geleden een gave video opgenomen, maar kwam die na de opnames niet zo sprankelend over als je had verwacht. Ook daar kunnen we jou een handje bij helpen. Namelijk door de videobewerking van je over te nemen.

Met weinig beelden zeg je meer dan 1000 woorden, hoor je wel eens. Helemaal niet nodig dus om een video van 60 minuten op te nemen. Ook met weinig beeldmateriaal zetten wij voor jou snel en voordelig een gelikte video voor je klaar.

Benieuwd hoe je videomarketing het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf? Wij leggen je dat graag uit – niet via een video – met een lekker kopje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via de website,  bel naar 0166672102 of mail naar info@ritho.nl.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!