Narrowcasting - RITHO Online Specialist

Concept & Creatie

Narrowcasting

Informeer je bezoekers en medewerkers.

Narrowcasting is een perfecte manier om bezoekers en medewerkers te informeren en te interesseren voor jouw organisatie. Wij hebben een eigen systeem voor narrowcasting ontwikkeld. Dit systeem beheer je eenvoudig en snel.

Eenvoudig en flexibel

Kies zelf welke afspeellijst je op welk scherm toont. Elk scherm is namelijk afzonderlijk of gezamenlijk te beheren. Ons narrowcasting-systeem is eenvoudig uit te breiden naar extra schermen of meerdere/andere vestigingen.

Lage kosten

Lage licentiekosten per scherm. Wij maken van tevoren een duidelijke offerte zonder verassingen voor je op. Je product en/of dienst staat altijd in de spotlights.

Hardware

We maken gebruik van stabiele en krachtige hardware. Je bent vrij om je eigen merk scherm te kiezen (een HDMI-aansluiting is vereist). Onze software heeft enkele een stabiele internetverbinding nodig.

Elke doelgroep

Perfect voor het informeren en inspireren van klanten in je winkel of wachtruimte. Ook een perfect middel voor het informeren en motiveren van je medewerkers of zakelijke bezoekers.

WordPress

Ontwikkeld vanuit de praktijk als flexibele WordPress-plugin. Eenvoudig te beheren, diverse vormgevings-mogelijkheden en volledig schaalbaar, dus voor elk scherm!

Templates

Maatwerk gericht op je klant, product of dienst en volledig passend binnen je huisstijl. Elke dia is volledig naar eigen inzicht te beheren.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Harmen Verwijs
Content Marketeer, harmen@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!