Narrowcasting - RITHO Marketing & Communicatie

Concept & Creatie

Narrowcasting

Narrowcasting

Informeer je bezoekers en medewerkers.

Narrowcasting is een perfecte manier om bezoekers en medewerkers te informeren en te interesseren voor jouw organisatie. Wij hebben een eigen systeem voor narrowcasting ontwikkeld. Dit systeem beheer je eenvoudig en snel.

Eenvoudig en flexibel
Kies zelf welke afspeellijst je op welk scherm toont. Elk scherm is namelijk afzonderlijk of gezamenlijk te beheren. Ons narrowcasting-systeem is eenvoudig uit te breiden naar extra schermen of meerdere/andere vestigingen.

Lage kosten
Lage licentiekosten per scherm. Wij maken van tevoren een duidelijke offerte zonder verassingen voor je op. Je product en/of dienst staat altijd in de spotlights.

Hardware
We maken gebruik van stabiele en krachtige hardware. Je bent vrij om je eigen merk scherm te kiezen (een HDMI-aansluiting is vereist). Onze software heeft enkele een stabiele internetverbinding nodig.

Elke doelgroep
Perfect voor het informeren en inspireren van klanten in je winkel of wachtruimte. Ook een perfect middel voor het informeren en motiveren van je medewerkers of zakelijke bezoekers.

WordPress
Ontwikkeld vanuit de praktijk als flexibele WordPress-plugin. Eenvoudig te beheren, diverse vormgevings-mogelijkheden en volledig schaalbaar, dus voor elk scherm!

Templates
Maatwerk gericht op je klant, product of dienst en volledig passend binnen je huisstijl. Elke dia is volledig naar eigen inzicht te beheren.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Harmen Verwijs
Content Marketeer, harmen@ritho.nl