Merkidentiteit / Huisstijl - RITHO Marketing & Communicatie

Concept & Creatie

Merkidentiteit / Huisstijl

Inspelen op zintuigen met jouw merk

Een huisstijl. Logo, check. Website, check. Wat promotiemateriaal en… klaar? Vaak wordt te makkelijk gedacht over een eigen huisstijl. Jammer! Wat ons betreft mag de identiteit van je merk en/of onderneming wel wat meer aandacht krijgen. Het is namelijk een hele mooie manier om bij je doelgroep, dus toekomstige klanten, tussen de oren te komen. Dat is toch wat je wil bereiken?

Creëer je eigen beeldtaal

Met het ontwikkelen van een eigen merkidentiteit krijg je een krachtige beeldtaal die je klanten gaan herkennen. Prikkel de zintuigen! Door na te denken over kleurgebruik, het ontwikkelen van een herkenbaar, pakkend logo en eenduidig gebruik van één of meerdere lettertypes communiceer je op een duidelijke en treffende manier. Als je jezelf als bedrijf of merk professioneel in de markt wil zetten is een krachtige, eigen merkidentiteit onmisbaar.

Zo komen we tot een krachtige merkidentiteit

Als reclamebureau weten wij als geen ander hoe we samen met jou komen tot een eigen beeldtaal. We starten met het bespreken van jouw ideeën en wensen. Als ondernemer weet jij immers het beste hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en wat je doelgroep aanspreekt. Als de propositie van je merk duidelijk is starten wij met de bouw. De bouw van een sterke identiteit voor jouw merk.

Een herkenbare merkidentiteit start met een logo en eigen huisstijl. Onze grafisch ontwerpers komen met een aantal ontwerpen. Vervolgens geef jij je voorkeur voor een ontwerp aan, zodat zij dat ontwerp verder uit kunnen werken. Rondom het logo ontwikkelen wij een huisstijl. Die moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van lettertypes die iedereen kan lezen. Uiteraard kan je ook voor andere communicatie-uitingen, zoals rolbanners, visitekaartjes folders en brochures bij ons terecht.

Neem contact met ons op, zodat we samen de eerste paal kunnen slaan. We gaan graag met je in gesprek om te bekijken hoe we samen tot een eigen merkidentiteit kunnen komen. Bel ons 0166672102, mail naar info@ritho.nl, of laat hieronder je contactgegevens achter.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

‘Het beste nieuws komt uit Oud-Vossemeer’. Waar of niet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het zelf.