Workshops & Trainingen - RITHO Marketing & Communicatie

Advies & Strategie

Workshops & Trainingen

Workshops & Trainingen

Met kennis en inspiratie investeren in jouw onderneming

Al jaren zijn wij dagelijks bezig met de ontwikkeling van campagnes, websites, analyses en nog veel meer marketingactiviteiten. Wij hebben dan ook in verschillende vakgebieden experts met veel kennis in huis. Deze kennis passen we natuurlijk graag toe bij onze klanten, maar kunnen we ook delen tijdens een inspirerende workshop of training.

Trainingen
Via trainingen, workshops en lezingen delen wij onze kennis graag met ondernemers, bestuurders en hun medewerkers. Wij noemen dit ‘inspiratiesessies’; interessant voor iedereen die stappen wil zetten naar professionalisering en optimalisering van PR en marketing.

Workshops
Wij verzorgen regelmatig workshops waarvoor iedereen zich in kan schrijven. Tevens bieden wij individuele trainingen of groepscursussen (ook incompany) als maatwerk. Ons aanbod is gericht op vraagstukken uit de praktijk op het gebied van het verbeteren van in- en/of externe communicatie, on- en offline media, PR en marketing. Deze worden verzorgd door onze eigen vakspecialisten en mensen die dus heel veel praktijkervaring hebben. Kijk regelmatig naar ons aanbod of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in de zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Rien Tholenaar
Senior Marketeer, rien@ritho.nl