Marketing Communicatieplan - RITHO Online Specialist

Advies & Strategie

Marketing Communicatie plan

Een strategie met structuur voor al jouw uitingen

Als organisatie zijn jullie al goed bezig met het inplannen van campagnes, het plaatsen van social media berichten en ook de sponsoring van de lokale voetbalvereniging loopt goed. Toch ontbreekt het overzicht in planning en effectmeting, terwijl dit juist de basis is voor effectieve marketing. RITHO biedt hierin passende ondersteuning door het opstellen van een marketing communicatieplan. Dit is een strategische planning voor alle marketing communicatie-uitingen welke zijn gebaseerd op voorafgaand onderzoek. Aan de hand van een marketing communicatieplan zul je voortaan effectief aan de slag gaan!

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie

Als onderdeel van een marketing communicatie plan zoeken wij uit waar de kansen, maar ook de bedreigingen liggen voor jouw organisatie. Zo ontdekken we samen welke wegen we in moeten slaan om meer winst te behalen en verliezen te voorkomen.

Realistische doelstellingen

Doordat we binnen een marketing communicatieplan op verschillende niveaus onderzoek doen naar jouw vraagstuk kunnen we realistische marketingdoelstellingen voor je formuleren. Uiteraard baseren we deze niet alleen op onderzoeken, nee, ook onze expertise op dit gebied is erg handig! Door deze expertise kunnen wij namelijk al zeer nauwkeurig inschatten wat wel of niet haalbaar is!

De juiste boodschap bij de juiste doelgroep

Effectief communiceren begint bij het kennen van jouw doelgroepen. Met de online tools die we tegenwoordig voorhanden hebben kunnen we deze doelgroepen zeer uitgebreid in kaart brengen. Dit maakt het in het vervolg eenvoudig om succesvol te adverteren, maar ook om met overige content effectief in te spelen op de behoefte van jouw (potentiële) klanten!

Een complete planning voor al jouw uitingen

Het resultaat van een succesvol marketing communicatie plan is een complete planning met daarin alle uitingen die jouw organisatie in een bepaalde periode gaat uitvoeren. Zo kun je er zeker van zijn dat er met regelmaat een effectieve boodschap uit gaat naar iedere doelgroep.

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten: info@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!