Advies / Consultancy - RITHO Online Specialist

Advies & Strategie

Advies / Consultancy

We helpen je te blijven doen waar je goed in bent

Als ondernemer zul je je ongetwijfeld vol inzetten op de kwaliteiten die jij binnen je organisatie hebt. Daarnaast zal er wellicht eens geroepen worden: ‘we moeten meer doen met Marketing’. Logisch, want als ondernemer wil je in de picture blijven staan en blijven vernieuwen. Bij RITHO snappen we dat je je vol inzet op je eigen kwaliteiten en kunnen we je een handje helpen met bedenken van Marketing strategieën of meedenken in promotie-uitingen. Wij voorzien in advies op maat!

Opstellen van een Missie & Visie

Als ondernemer heb je een bepaald doel voor jouw organisatie in gedachten. Het opstellen van een missie en visie zijn hierbij een pre. In de missie geef je aan wie je bent, je beschrijft jouw identiteit. In de visie stel je een toekomstig beeld op van de positie van jouw organisatie. Omdat het best lastig kan zijn om dit voor een organisatie op papier te zetten assisteren wij hier graag bij.

Opstellen Business Plan

Veel externe financiers, zoals bankiers, kapitaalverschaffers of overheidsinstellingen willen graag jouw businessplan inzien voor ze met je in gesprek gaan. Wij stellen in begrijpelijke taal een businessplan voor jouw (toekomstige) organisatie op en geven het op een aantrekkelijke manier vorm.

Advies / Consultancy op maat

Naast het opstellen van Missie & Visie en een Business plan kunnen wij ons voorstellen dat je als organisatie met een heel ander vraagstuk in de maag zit. Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. Bij RITHO Online Specialist beschikken we over meerdere jaren ervaring in bijna alle branches!

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Rien Tholenaar
Senior Marketeer, rien@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!