Advies & Strategie - RITHO Online Specialist

Advies & Strategie

De tactiek voor het behalen van jouw doelen

Advies / Consultancy

Bij RITHO snappen we dat je je vol inzet op je eigen kwaliteiten en kunnen we je een handje helpen met het bedenken van Marketing strategieën of meedenken in promotie-uitingen. Wij voorzien in advies op maat!

Lees meer

Marketing Communicatie plan

RITHO biedt passende ondersteuning bij het opstellen van een marketing communicatieplan. Dit is een strategische planning voor alle marketing communicatie uitingen welke zijn gebaseerd op voorafgaand onderzoek.

Lees meer

Professional op locatie

Met een professional op locatie heb je geen extra personeel op de payroll, geen extra kosten voor specifieke hard- en software en juist wel de mogelijkheid om vanaf afstand te werken. Alleen maar effectieve voordelen!

Lees meer

Gebruikersonderzoek

Een groene conversieknop die beter werkt dan een gele: het klinkt leuk, maar klopt het ook? Daar kunnen we maar op één manier daadwerkelijk achter komen en dat is door op onderzoek uit te gaan.

Lees meer

Webstatistieken

Uiteindelijk draait alles toch eigenlijk om het resultaat? Door het blijven analyseren van jouw website kunnen we deze blijven optimaliseren. Dat is inzicht in het resultaat, maar dus ook inzicht in de mogelijke verbeterpunten.

Lees meer

Workshops & Trainingen

Wij hebben dan in verschillende vakgebieden experts met veel kennis in huis. Deze kennis passen we natuurlijk graag toe bij onze klanten, maar kunnen we ook delen tijdens een inspirerende workshop of training.

Lees meer

Website Scan

Heeft jouw organisatie al een tijdje een website online staan, maar heb je het idee dat de resultaten eigenlijk net wat beter zouden kunnen? Wij lopen de website na op uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en techniek.

Lees meer

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag
reCAPTCHA
Rien Tholenaar
Senior Marketeer, rien@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!