Expertise - RITHO Marketing & Communicatie

Expertise

Marton Overbeeke, algemeen directeur Overbeeke

“Overbeeke werkt al jaren op een prettige manier samen met RITHO voor het verzorgen van vrijwel onze hele on- en offlinemarketing. Zij denken met ons mee en komen zelf met ideeën om onze sociale media kanalen up-to-date te houden en onze klanten te informeren. De meeste bedrijven komen er niet aan toe om hun marketingcommunicatie uit te voeren aan de hand van een goed doordacht plan. Als je RITHO inschakelt weet je dat het goed geregeld wordt.”

Tiffany Fuhler, senior communicatieadviseur GGZ WNB

We zaten bij GGZ WNB een tijdje omhoog qua communicatiecapaciteit. We hebben toen gebruikgemaakt van het aanbod van RITHO om tijdelijk iemand via hen in te huren. Echt een schot in de roos! In plaats van dagen bezig te zijn met inwerken, werd ik meteen ontzorgd. Het al dan niet tijdelijk inhuren van communicatie- en marketingspecialisten via RITHO is echt een aanrader.

Evan Neijenhuis, operationeel manager Profile Car & Tyreservice Rinus Roon

In 2017 zijn wij in gesprek gegaan met RITHO. Wij zochten een team dat snel met ons zou kunnen meebewegen. RITHO voelde al snel aan als ‘onze eigen marketingafdeling’. Hierdoor kunnen we snel schakelen en ad hoc beslissingen nemen. Voor de bewegelijke markt waarin we ons begeven is deze vorm van samenwerking ontzettend belangrijk en prettig.

Ad Haverkamp, oprichter-eigenaar PhoneHouse West-Brabant

Onze samenwerking met RITHO is fijn en conform afspraak. Het is prettig dat gesprekken op een laagdrempelige manier kunnen plaatsvinden en dat er altijd ruimte is voor overleg. Daarnaast is het mooi dat ze ons positief hebben weten te verrassen met hun werkzaamheden. Dat zagen we terug in de winkels: we kregen mooie reacties van onze klanten! Daarom zou ik een samenwerking met RITHO zeker aanbevelen.

Ellen van Vliet, Goo Media BV

Wij geven onze wensen door bij onze opdrachten en Ritho zorgt voor het maximale resultaat. Ze kunnen zich prima op verschillende onderwerpen en doelgroepen inleven en bij oplevering voldoen de teksten aan alle eisen. Prettig leesbaar en begrijpelijk voor een grote doelgroep. Fijne samenwerking met duidelijke afspraken, zij hebben een groot plezier in hun vak!

Mariolein Couvert van Breemaat, Register Makelaar Taxateur o.z.

De samenwerking met RITHO noem ik soepel. Medewerkers denken met mij mee en vooruit. Mijn vragen worden snel en accuraat beantwoord en opgepakt. Top dat ze aanvoelen wat de bedoeling is en zelfstandig berichten op mijn social media kanalen plaatsen, nog voordat ik het zelf heb aan kunnen geven. Het lijkt af en toe net of ze medewerker van Breemaat Makelaardij zelf zijn. Ik raad RITHO dan ook zeker aan om mee samen te werken!

Ger Kommers, Progmatic

Wij zijn blij met jullie! De samenwerking loopt prima en wij hebben 100% vertrouwen.

Wij werken samen met

Contact

RITHO Marketing & Communicatie
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

‘Het beste nieuws komt uit Oud-Vossemeer’. Waar of niet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het zelf.