Bereik de juiste doelgroep met narrowcasting

Bereik de juiste doelgroep

Narrowcasting is een uiterst doeltreffende manier om bezoekers en medewerkers te informeren en te interesseren. Om onze klanten ook in dit opzicht optimaal van dienst te zijn, hebben wij een eigen systeem voor narrowcasting ontwikkeld. Ons systeem is zowel voor kleine als grote organisaties heel interessant. Vooral de lage licentiekosten en het gebruiksvriendelijke CMS zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven en instellingen voor RITHO narrowcasting kiezen. De technische ondersteuning en snelle service worden door onze eigen specialisten verzorgd. Ook geven zij bij de ingebruikname instructie aan degene(n) die de content gaan beheren. Als u reeds gebruikmaakt van een WordPress website, dan kan het beheer van de narrowcasting heel eenvoudig via hetzelfde CMS worden uitgevoerd. Super makkelijk, uitermate flexibel en uiterst doeltreffend, precies zoals u dat van de praktijkgerichte en innovatieve producten van RITHO gewend bent.

Narrowcasting is voor zowel kleine als grote bedrijven een manier om intern (eigen personeel) of extern (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren via televisieschermen. Het is een mooie manier om de juiste doelgroep met een specifieke boodschap te bereiken.

Bekijk hieronder de online demo of neem contact met ons op voor een presentatie.

Intern

Binnen uw organisatie kan narrowcasting dienen als een soort nieuwsbrief met Twitter-achtige berichtjes. Via dit systeem informeert u bijvoorbeeld uw medewerkers over het laatste bedrijfsnieuws, verjaardagen/jubilea, vacatures of ander nieuws. Door middel van een eenvoudig beheersysteem kunt u het narrowcastingsysteem zelf beheren.

Extern

In een winkel, wachtkamer of ontvangstruimte kan narrowcasting gebruikt worden om bezoekers/klanten te informeren over uw organisatie, nieuwe producten of aanbiedingen. Daarnaast kunt u het systeem gebruiken om bezoekers welkom te heten. Op zoek naar een aandachtstrekker voor in de winkel, beursstand of showroom? Een narrowcastingsysteem is eenvoudig in te bouwen in een display: aandacht verzekerd!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!