Online - RITHO Marketing & Communicatie

WordPress websites

Alle WordPress websites die wij bouwen worden door ons op maat vormgegeven en helemaal naar uw wensen aangepast. De websites zijn 100% responsive (geschikt voor mobiele apparaten). Wij kunnen de inhoud van de website volgens de laatste SEO-regels voor u verzorgen.

Webshops

De online en offline wereld lopen steeds meer door elkaar heen. Webshops zijn niet langer alleen voorbehouden aan grote organisaties. Ook voor kleinere partijen is een webshop commercieel interessant. Informeer naar de mogelijkheden.

Social Media

Doelgericht communiceren via social media; veel ondernemers vinden dat een lastig verhaal. Jammer, want social media zijn een uitstekende tool om (potentiële) klanten te informeren en inspireren. Wij nemen het beheer van uw social media graag voor u onder onze hoede! Bekijk onze online service abonnementen.

Online abonnementen

Wij hebben drie overzichtelijke abonnementen opgesteld. Afhankelijk van het soort abonnement voorzien wij uw website/social media-kanalen met regelmaat van content. Bekijk onze online service abonnementen.

Online Marketing

Een online campagne kan verschillende doelen hebben. Retargeting, Google Adwords of adverteren op social media: het zijn ideale tools voor het aantrekken van de juiste doelgroep naar uw website.

Bedrijfsfilms

Promoot uw bedrijf of dienst met een professionele online video.

Maatwerk

Online communicatie is maatwerk. Wat voor de ene organisatie wel goed werkt, pakt voor de andere juist niet goed uit. Wij geloven daarom niet in standaard templates en formats, maar leveren altijd producten en diensten op maat.

Narrowcasting

Narrowcasting is een uiterst doeltreffende manier om bezoekers en medewerkers te informeren en te interesseren voor uw organisatie. Wij hebben een eigen systeem voor narrowcasting ontwikkeld. Dit systeem is op een eenvoudige manier te beheren.

Hosting & Domeinnaamregistratie

Ook voor hosting en domeinnaamregistratie kunt u bij ons terecht. Al jaren bieden wij betrouwbare hosting pakketten voor onze klanten. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!