Huisstijl - RITHO Marketing & Communicatie

Logo-ontwerp

Een logo komt op allerlei manieren en plaatsen in beeld. Dat vereist dus een perfect ontwerp! Eigenlijk is een logo het ‘gezicht’ van uw organisatie. Wij ontwerpen een nieuw logo of geven uw oude een restyling.

Huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl is bepalend voor de professionaliteit die uw organisatie uitstraalt. Het is één van de basiselementen om een stevig merk neer te zetten. Naast het ontwerpen van een logo ontwerpen wij ook bijpassend handelsdrukwerk in de lijn van de huisstijl.

Buitenreclame

Passend bij uw huisstijl ontwerpen wij uw buitenreclame. Doos- of freesletters, spandoeken, reclameborden of bestickering; het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Denk ook aan gevelvlaggen, banieren en bouwborden.

Belettering

Autobelettering is een mooie manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Geen permanente belettering? Magneetplaten zijn een mooi alternatief.

Vlaggen

Spandoeken, vlaggen, roll-up banners en textielframes lenen zich bij uitstek als tijdelijke aandachtstrekker en zijn daarmee uitermate geschikt voor beurzen of andere evenementen.

Neem contact met ons op

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!