Bureau - RITHO Marketing & Communicatie

Bureau

Bureau

Maak kennis

Je vindt ons op de grens van West-Brabant en Zeeland. Wij zijn al bijna twintig jaar actief in communicatie- en medialand. De expertise die wij in deze tijd hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat steeds meer organisaties bij ons aankloppen voor advies, realisatie en onderhoud van off- en online communicatie-uitingen.

Allround
Veelzijdig: zo zijn de mensen van RITHO Marketing & Communicatie het beste te omschrijven. Ons team bestaat uit mensen met allemaal een andere expertise en vullen elkaar zo prima aan. Door jouw ideeën met die van ons te combineren maken we samen de mooiste campagnes!

Van ontwerp tot onderhoud, van domeinregistratie tot hosting: we hebben alle benodigde kennis in huis.

Maatwerk
Maatwerk in marketing en communicatie: dat is onze specialiteit. Creatief, veelzijdig, meedenkend, probleemoplossend en altijd op zoek naar het beste resultaat. Dat is hoe wij werken. Onze aanpak helpt jou als ondernemer je doelen op de korte en lange termijn te bereiken. Ontzorgen is daarbij ons toverwoord.

Google Partner
Onze Google Partner-badge toont aan dat we een gedegen kennis hebben van de Google Ads-advertentieproducten. Wij leveren resultaten en gaan voor een langdurige samenwerking.

Tevreden klanten
Jaar ervaring
Ritho experts
Liters koffie

Maak kennis met ons team

Erika Quist
Directeur
erika@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Erika geeft leiding aan ons bedrijf en zij zorgt ervoor dat het overzicht en de structuur bewaard blijven tussen alle creatievelingen van RITHO. Erika is heel muzikaal aangelegd en vanuit die grote passie heeft zij van RITHO een harmonieus geheel gemaakt.
Niels Havermans
Webdeveloper & Vormgever
niels@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Niels is een duizendpoot die niet te stoppen is achter zijn Mac. Kent u RITHO, dan kent u ongetwijfeld Niels. En anders kent u hem vast van de carnavalsvereniging!
Davey van den Hummel
Allround Marketeer
davey@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Davey is in zijn vrije tijd een heuse Lifeguard. Hij weet dus als geen ander hoe je (preventief) kunt redden. Zo weet hij met regelmaat een Google Ads campagne te redden.
Tessa Bouters
Online Marketeer
tessa@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Tessa is een frisse wervelwind die ondernemers helpt vanuit een strategische aanpak hun commerciële doelstellingen te realiseren. Zij houdt van haar werk en geniet van alle goede en leuke dingen in het leven.
Harmen Verwijs
Content Marketeer
harmen@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Harmen komt nog eens ergens. Als content-held bevindt hij zich dan weer op Facebook en dan weer op Youtube. Als avonturier bevindt hij zich dan weer in Nieuw-Zeeland en dan weer in Oman.
William Lindhout
Webdeveloper
william@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
William houdt zich bezig met allerlei ingewikkelde codes en scripts. Het liefst met een lekkere kop koffie zonder suiker. In de avonduren is hij vaak te vinden op het Zeeuwse platteland.
Rien Tholenaar
Senior Marketeer
rien@ritho.nl Bekijk linkedin profiel
Rien zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft een aangeboren talent voor tekst en taal. Hij is als oprichter en eigenaar van RITHO nog steeds nauw betrokken bij de creatieve en commerciële projecten. Rien deelt zijn vakkennis en ervaring graag met collega’s en met onze klanten. Zijn lijfspreuk is: ‘Het begint met praten’.