RITHO wordt overgenomen door Jelba - RITHO Online Specialist

RITHO wordt overgenomen door Jelba

Rien Tholenaar | Blog

RITHO Online Specialist uit Oud-Vossemeer wordt per 1 januari 2021 overgenomen door Jelba. Hierdoor versterkt het bedrijf uit Utrecht haar positie en aanwezigheid in zuidwest Nederland. De bedrijfsnaam RITHO blijft na de overname onveranderd en oprichter-eigenaar Rien Tholenaar blijft betrokken bij de organisatie. “Voor de medewerkers en vaste klanten van RITHO verandert er niets. We gaan gezamenlijk onze krachten bundelen en onze positie als de Nr 1. B2B Online Specialist verder uitbouwen. In totaal hebben wij met deze overname 33 online experts in huis om onze klanten online succesvol te maken.” stellen Bart Strijker en Arwen Obermeyer, oprichters van Jelba.

Zelfsturend team in zelfstandige vestiging

Jelba werkt al een aantal jaar samen met RITHO voor het bouwen van professionele websites en webshops en het schrijven van content. “Onze business en bedrijfsfilosofie sluiten naadloos aan op hoe er bij RITHO wordt gewerkt. Vanaf de eerste dag is er een klik met de mensen en het bedrijf. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Rien ons benaderde met de vraag of wij geïnteresseerd waren in de overname van zijn bedrijf. Hij zocht een goede opvolger die zijn bloeiende onderneming voort wilde zetten. Voor ons biedt dit de mogelijkheid om vanuit de vestiging in Oud-Vossemeer de mooie klanten van RITHO op de vertrouwde manier te blijven voorzien in hun marketingbehoeften en tevens om ons marktaandeel met B2B klanten in zuidwest Nederland verder uit te breiden”, vertelt Arwen.

Blijvende betrokkenheid

Rien Tholenaar vindt het mooi dat hij zijn onderneming kan overdragen aan Jelba. “Het geeft mij een goed gevoel dat het bedrijf, dat ik de afgelopen 20 jaar heb opgebouwd, door deze toonaangevende club en ambitieuze ondernemers wordt voortgezet. Voor mij is het extra leuk dat ik de komende jaren bij het bedrijf betrokken blijf. Ik voel me nog te jong om achter de geraniums te gaan zitten. Het contact met klanten en collega’s en het schrijven van teksten geeft mij nog steeds heel veel voldoening. Ik kijk er naar uit om met mijn huidige collega’s en de collega’s van Jelba het bedrijf verder op de kaart te zetten. Voor de groei van onze klanten en daardoor de bloei van dit prachtige bedrijf.”

BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Neem contact met ons op

Ga met ons in zee

Zit je verlegen om advies, heb je een vraag naar aanleiding van onze (geleverde) diensten of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Start vandaag (werk/projecten/blogs)
reCAPTCHA
Niels Havermans
Webdeveloper & vormgever, niels@ritho.nl

Wij werken samen met

Contact

RITHO Online Specialist
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
0166-672102
info@ritho.nl

Blijf op de hoogte

Werken met duidelijke taal, korte lijnen en een persoonlijke aanpak heeft ons gebracht waar we nu staan. Daar zijn we bijzonder trots op!