Uw marketing uitbesteden heeft veel voordelen! - RITHO Marketing & Communicatie

Uw marketing uitbesteden heeft veel voordelen!

Geplaatst op 14 februari 2019 door Redactie

Hoeveel MKB-bedrijven hebben zelf de professionele kwaliteiten in huis om alle on- en offline marketing intern te regelen? Door het ontbreken van de juiste vakkennis, een gericht plan en voldoende tijd schiet doelgerichte marketing er vaak bij in. Iemand doet het er een beetje bij tussen de andere werkzaamheden door. Heeft u er weleens over nagedacht welke voordelen het uitbesteden van de marketing uw bedrijf of instelling oplevert?

Geen extra personeel op de payroll
Het op interim- of projectbasis inhuren van de communicatie- en marketingspecialisten van RITHO BV heeft als grootste voordeel dat u zelf geen extra personeel op de payroll heeft staan. Aansluitend op de actuele behoefte is er direct een ervaren online marketeer, tekstschrijver, grafisch vormgever, webdeveloper of communicatie-adviseur beschikbaar. Stuk voor stuk vakspecialisten waar je als gemiddelde MKB-er niet constant voldoende werk voor hebt. Maar als je ze nodig hebt is het wel verdraaid handig dat ze direct beschikbaar zijn. ‘Outsourcing op maat’ via RITHO biedt ook voor uw organisatie een pasklare en kostenefficiënte oplossing.

Geen kosten aan specifieke hard- en software
Voor het vormgeven van professionele communicatie- en marketingactiviteiten is vaak specifieke en kostbare hard- en software nodig. Het gaat hierbij niet alleen om de hoge aanschafkosten, maar ook om peperdure licenties. Door gebruik te maken van ‘Outsourcing op maat’ via RITHO heeft u met dit soort forse investeringen niks te maken, terwijl u er via onze vakspecialisten wel optimaal van profiteert.

Werken op uw locatie of op afstand
Binnen ons succesvolle concept ‘Outsourcing op maat’ werken onze communicatie- en marketingspecialisten zowel bij u op locatie als vanuit ons moderne kantoor. Het is maar net wat het meest praktisch is en waar uw voorkeur naar uitgaat. De concrete invulling van de samenwerking is altijd 100% maatwerk. Afgestemd op uw communicatie- en marketingbehoefte maken wij een voorstel dat daar naadloos op aansluit. Na akkoord gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Vanaf dat moment heeft uw organisatie feitelijk gelijk een complete afdeling communicatie & marketing ter beschikking. Ervaar zelf hoe fijn en voordelig het werken is met de collega’s van RITHO.

Bent u geïnteresseerd in Outsourcing op maat van RITHO? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!